www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs per disa vende të lira te punës:

Roje 
Kamarier /Shankist 
Recepsionist  (Gjuha Angleze e obliguar)
Kuzhinier 

Kushtet:

  • Page shume e mire, ne baze te pervojes se punes.
  • Transporti nga Prishtina ne Hotel sigurohet pa pagese nga hoteli,
  • Nje shujte ushqimi dhe dy kafe gjate orarit te punes gratis nga hoteli.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500