www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Gusto Café

Lokacioni

Gjilan , Mitrovicë , Prishtinë

Data e publikimit

23-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Gusto Café hap konkurs pune per keto pozita :

Gusto ‘B ‘’Rruga B- Prishtine ‘’

 • Hostess 1 vend pune
 • Shankist/e  2 vende pune

Gusto Sheshi Zahir Pajaziti ‘Prishtinë :

 • Hostess 1 vend pune
 • Kamarier/e 1 vend  pune
 • Shankist/e -1 vend pune

Gusto Gjilan;

 • Menager/e 1 vend pune
 • Barista/e 1 vend pune
 • Shankist/e 3 vende pune
 • Kamarier /e 3 vende pune

Gusto Ferizaj:

 • Shankist/e 2 vende pune
 • Kamarier/e 2 vende pune

Gusto Mitrovicë ‘’Sheshi Adem Jashari ‘’

 • Shankist/e 2 vende pune
 • Kamarier /e 3 vende pune

Gusto HQ ‘Qagllavic

 • Barista/e 1 vend pune
 • Pizzamen 1 vend pune
 • Kamarier/e 2 vende pune

Gusto Factory ‘’Qagllavic’’

 • Pasticer/e  2 vende pune

Gjithqka që ju duhet të ofroni është:

 • Energji pozitive 
 • Shkathtësi organizative –
 • Vetinicativë
 • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla nderkombëtare
 • Të punoni në ekip

Cfare ofrojmë:

 • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi 
 • Mundesi avansimi në karrierë
 • Trajnime profesionale 
 • Shërbime shtesë nga kompania .

CV-të duhet të dërgohen në email adresën: [email protected]ose në  Tel: 044-626-700