www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Derand Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-09-2023

Data e perfundimit

08-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Nëse dëshironi të realizoni ëndrrën tuaj, ku mund të i tregoni aftësitë dhe shkathtësitë e juaja personale, të punoni në një ambient të ngrohtë dhe dinamik, atëherë tani është rasti i juaj. Në qendër të Prishtinës, lagjen Lakrishte, Rr. Tirana, aplikoni në DERAND Hotel.

Me qëllim të plotësimit të vendeve të lira të punës, DERAND Hotel kërkon staf të kualifikuar dhe profesional për pozita të caktuara. Ajo çka kërkojmë ne është të jeni të përgatitur profesionalisht, të keni paraqitje miqësore, të njihni kërkesat e hotelerisë, të jeni të përgatitur për sfidat e gastronomisë, të keni entuziazëm, profesionalizëm dhe të silleni me respekt.

Ne ofrojmë punësim me kontratë afatgjate, ambient komod dhe të rehatshëm si dhe pagë joshëse.

Pozitat vijuese për të cilat mund të aplikoni janë:

  • Mirëmbajtëse e hotelit
  • Mirëmbajtës & Minibarist
  • Punëtor i sigurimit

Për të parë detyrat, përgjegjësitë dhe kualifikimin e kërkuar për secilën pozitë, ju lutem klikoni KËTU.

Për të aplikuar në njërën nga pozitat e lira, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera përcjellëse, duke e përmendur në “Subject” pozitën për të cilën aplikoni. Për të gjitha pozitat aplikimet bëhen përmes email:  [email protected] përveç Mirëmbajtëse e hotelit dhe Mirëmbajtës & Minibarist që mund të bëhen direkt përmes nr. tel: 049987600

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.