www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Kastrati Group

Data e publikimit

25/08/2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar një vend pune në një kompani lidere me një staf të
jashtëzakonshëm dhe ambient bashkëkohor, KASTRATI Group ju ofron këtë mundësi!
Vende të lira të punës në Pejë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë në pozita të ndryshme:
Pozita të lira në pompë:

  • Shitës derivatesh
  • Mirëmbajtës i pikës
  • Punëtor për parking

Pozita të lira në market:

  • Arkëtare/sektoriste

Pozita të lira në restorant:

  • Kamarier
  • Shankist
  • Picamen
  • Delivery Man

Mënyra aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU

KASTRATI Group ofron kushte të rregulluara nga ligji i punës, BONUSE dhe përfitime tjera. Për çdo
informacion dhe detaj shtesë mund të kontaktoni në rrjetet sociale zyrtare të KASTRATI Group ose në e-
mail: [email protected]