Vende të lira pune (27)

Kompania

Palma Furniture

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

20-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Palma Furniture shpall konkurs per pozitat: 

Operator ne sharre (2)
Operator ne kantim (ABS) (2)
Operator ne makinen e ngjyrosjes (2)
Punetor ndihmes ne repartin e ngjyres (2)
Punetor/e ne zumparim (4)
Punetor per perpunimin e keramikes (3)
Depoist (2)
Monter te mobiljeve ne teren (5)
Monter te kuzhinave ne teren (5)

Kushtet:

  • Te kete aftesi organizuese dhe komunikuese;
  • Te jeni te gatshem te punoni ne ekip;
  • Perparesi kane kandidatet me pervoje pune.

Vendi i punes: Gjilan

Te interesuarit mund te aplikojne duke plotesuar aplikacionin ne fabriken Palma ne Gjilan ose duke derguar CV-ne ne e-mail adresen: [email protected]ail.com

Afati per aplikim: 20.04.2022 – 15.05.2022

Apliko këtu