www.ofertapune.net Vende të lira pune (26) | PunaIme

Vende të lira pune (26)

Kompania

BAU Market

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

13-04-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

BAU MARKET po hap pikën e re në Pejë!

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

Pozita: Menaxher sektori

Një (1) Pozitë pune për sektorine Bau Pro
(Elektrikë, Vegla të punës, Ujësjellës dhe Meremetim)

Dy (2) Pozita të punës për sektorin Bau Home
(Paisje shtëpiake, produktet për Kopsht, Mobileri, Ndriqim dhe Sanitari)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Planifikon shitjet dhe blerjet dhe merr pjesë aktive në buxhetimin e tyre;
 • Bën planifikim ditor, javor dhe mujor për arritjen e targeteve të caktuara sipas planit buxhetor;
 • Kujdeset që të arrihen targetet e vendosura të shitjeve;
 • Bën menaxhimin e punëtorëve në sektor, organizimin e punëve dhe ndarjen e përgjegjësive;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;

Përparësi punësimi, janë shkollim dhe përvoja e ngjajshme e punës.

Pozita: Shitës në sektor, dhjetë (10) vende të lira pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset që të arrihen targetet e vendosura të shitjeve;
 • T’i njoh të gjitha produktet bazike dhe plotësuese në Bau Market;
 • Të njoh procesin e shitjes dhe të ketë aftësi të mira komunikuese;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita: Arkitekt, një (1) vend i lirë pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën Dizajnimin e produktit (kuzhinës) sipas kërkesave të bleresit;
 • Njohja dhe përcaktimi i materialeve të nevojshme;
 • Dërgimi i porosisë për prodhim dhe liferim deri tek klienti;
 • Aftësi të mira komunikuese dhe të shitjes;
 •  Bën planifikimin e buxhetit të shitjes dhe kujdeset që targetet e vendosura të shitjes të arrihen;      

Pozita: Kalkulant/e Arkëtar/e administrative, një (1) vend i lirë punë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kalkulimin, Faturimin, Fajllimin e faturave të shitjeve, blerjeve, kalulimeve dhe fletëdergesave;
 • Kontrollimin e librit të shitjes dhe blerjes, Kontrollimin e transfereve;
 • Regjistron pagesat në programin (Kubit) dhe Excel, realizon barazimet ditore të shitjeve të arkëtareve;
 •  Bashkëpunon me Menaxherin dhe Burimet Njerëzore për përpilimin e dokumenteve dhe listës së pagave për punëtorët e njësisë;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike’
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita:  Arkatar/e, katër (4) vende të lira pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon pagesa duke përcjellë me kujdes çdo kupon fiskal dhe duke analizuar në shpejtësi përputhshmërinë e kuponit fiskal me artikuj, si dhe numëron çdo artikull;
 • Kontrollon në brendi artikujt që janë të paketuar, çmimet në cdo produkt që kalon në arkë;
 • I shërben çdo klienti që kërkon ndihmë dhe i orienton tek personi përgjegjës;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita:  Pranues malli, një (1) vend i lirë pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Sigurohet që çdo furnizim malli në piken përkatëse të hyjë në sistem përmes procedurave të pranimit të caktuara me rregullore të brendshme të stokut;
 • Është përgjegjës për pranimin e mallit, në mënyrë të saktë duke kontrolluar të gjitha detajet e nevojshme në kohën e pranimit, si dhe evidenton tek Menaxheri i Stokut dhe pranimeve për çdo parregullsi;
 • Raporton mbi parregullsitë gjatë pranimit të mallit, duke evidentuar saktë tek secili furnitor arsyet e këtyre parregullsive;
 • Bën kontrollë rutinë në lidhje me stokun që gjendet nëpër sektorë;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita:  Transportues – shofer, tre (3) vende të lira pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset që t’i furnizojë me mallra sipas kërkesës pikat e shitjes;
 • Është përgjegjës për transportin e mallrave deri në destinacionet përkatëse sipas kërkesës së përgjegjësit të sektoreve;
 • Drejton me automjetet për nevojat e kompanisë dhe sipas kërkesës së menaxherit të tij;
 • Përkujdeset për automjetin, duke kontrolluar para çdo nisje gjendjen e motorit, filtrave, gomave, sasisë së karburantit;
 • Shoferi është i obliguar t’i respektojë rregullat e komunikacionit e në veçanti: Kontrollimi i gjendjes së mjetit para nisjes, pastrimi i gomave para daljes në rrugë, respektimi i shpejtësisë, kontrollimi për tahograf para nisjes, t’i ketë me vete dokumentet sipas rregullave të trafikut, si dhe autorizimin e noterizuar;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita:  Pirunist – shofer, një (1) vend i lirë pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Drejton me automjetet për nevojat e kompanisë dhe sipas kërkesës së menaxherit të tij;
 • Koordinohet që punët me piruner të kryhen sipas kërkesave të secilit sektor, dhe në koordinim me rregulloren për mbrojtje dhe siguri në punë.
 • Sigurohet se materiali i cili është i ngarkuar në mjet transportues të përputhet saktë me dokumentin e shitjes (Kupon Fiskal, Faturë e shitjes, Fletëdërgesë, etj);
 • Është përgjegjës për transportin e mallrave deri në destinacionet përkatëse sipas kërkesës së përgjegjësit të sektoreve;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Pozita:  Monitorues Sigurie, dy (2) vende të lira pune

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Vëzhgon me precizitet të gjitha kamerat në objektin e Bau Market-it, për ndonjë parregullsi eventuale;
 • Njofton Menaxherin për çdo situatë të dyshimtë;
 • Të vendos shenja me udhëzime të qarta sipas dispozitave ligjore se objekti është nën vëzhgimin e kamerave;
 • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;
 • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Dokumentet e kërkuara:

 • CV
 • Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.
 • Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: [email protected]
 • Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)

Ky konkursi do jetë i hapur deri më 23.04.2023. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.

Apliko këtu