www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

GetFive

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

25-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

“GetFive” Sh.p.k në bashkëpunim me disa klientë, shpallë:

KONKURS

    Pozitat:

Lokacioni: Prishtinë

 • Arkëtar/e
 • Sektorist/e për pemë
 • Sektorist/e në market
 • Kamarier/e
 • Ndihmës Kamarier/e
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës Kuzhinier/e
 • Pizzaman
 • Banakier/e

    Lokacioni: Bërnicë e Epërme

 • Kamarier/e i restaurantit
 • Ndihmës kamarier/e
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës kuzhinier/e
 • Pizzaman
 • Banakier/e
 • Kamarier/e

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet të i dërgojnë këto

dokumente:

– CV-në dhe Dëshmitë e përgatitjes shkollore.

Aplikimi bëhet përmes butonit mëposhtë ose duke dërguar Cv tuaj në [email protected]

Apliko këtu