www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Medical Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-05-2023

Data e perfundimit

30-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

We are hiring, Join our team

Medical Group një nga kompanitë lidere në tregun farmaceutik mjekësor të Kosovës me një rrjet të partnerëve të fuqishëm multinacional si  Pfizer, AstraZeneca, MSD, Takeda, Boston Scientific, Paul Hartmann ka nisur procesin  për t’i plotësuar vendet e reja të punës.

Duke përfaqësuar  një kulturë të veçantë pune, transparence dhe mbështetjeje,  mbetemi të përqendruar te njerëzit, kujdesemi për zhvillimin e tyre, dëgjojmë qëllimet dhe aspiratat e karrierës për secilin individ.

Nëse jeni ambicioz dhe dëshironi një karrierë dinamike duke  punuar ngusht me klientët dhe ekipin tuaj me marrëdhënie të qëndrueshme që ju lejon të jepni kontributin e vërtetë dhe të ndiheni të dëgjuar, të njohur me sfida, ku përpjekjet tuaja vlerësohen dhe shpërblehen dhe ku zhvillimi juaj profesional vazhdon tutje, ejani sfidoni veten të bëheni pjesë e ekipit tonë.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e jona  duke ndjekur një karrierë afatgjatë të kënaqshme, ku çdo gjë sillet rreth njeriut dhe ekipit ju inkurajojmë të aplikoni  dhe dërgoni  letër  motivuese dhe CV-në  tuaj  në  e-mail adresën: [email protected]  për njërën nga pozitat që përzgjedhni për të aplikuar:

 1. Menaxher i depos – udhëheqës i departamentit të shitjes me pakicë
 2. Brand Manager për produkte kozmetike të prodhuesit Uriage
 3. Brand Manager për produkte dietetike brandi Natural Wealth
 4. Asistente në departamentin e financa kontabilitet
 5. Asistente administrative

Kërkesat  për pozitën A: Menaxher depos/Udhëheqes i departamentit të shitjes me pakicë

 • Diplomë bachelor në Farmaci ose në Shkencat Ekonomike dhe Menaxhment niveli master konsiderohet përparësi,
 • Të ketë njohuri dhe eksperiencë në menaxhimin e zonës së depos, pranimin e mallit dhe magazinimin e produkteve dhe pajisjeve medicinale në bazë të kërkesave të standardit GDP,
 • Njohuri mbi menaxhimin e stokut, planifikimet dhe mirëmbajtja e stoqeve,
 • Të ketë aftësi të larta komunikuese, vet-iniciativë, motivim  dhe çasje ekipore,
 • Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë nivel të avancuar të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar, të kenë njohuri në përdorimin e programeve kompjuterike, si dhe të posedojnë patent shofer valid.

Kërkesat për pozitën B dhe C: Brand Manager për produkte kozmetike dhe dietetike

 • Diplomë bachelor në Ekonomi , Marketing ose Shkenca Mjekësore
 • Njohuri për shitjen dhe promovimin e produkteve kozmetike dhe dietetike
 • Të kenë njohuri për aktivitetet e promovimit dhe marketingut të produkteve kozmetike dhe dietetike
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese, vet-iniciativë, motivim dhe çasje ekipore
 • Njohuri mbi Praktikën e Mirë të Shpërndarjes (GDP) si dhe përvoja në njërën nga kompanitë farmaceutike vendore ose ndërkombëtare do të konsiderohet përparësi.
 • Patent shofer valid – kategoria B
 • Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë nivel të avancuar të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar, të kenë njohuri në përdorimin e programeve kompjuterike

Kerkesat per poziten D : Asistente në departamentin e Financave

 • Diplomë bachelor ne Ekonomi dhe Financa, niveli master do të ketë përparësi ,
 • Njohuri mbi menaxhimin e kontabilitetit, evidentimin e faturave, kalkulimin e taksave dhe menaxhimin e dokumentacionit të blerjeve dhe shitjeve do të kosniderohet përparësi,
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese, vet-iniciativë, motivim dhe çasje ekipore,
 • Aftësi të mira te vetmenaxhimit dhe organizimit të punës,
 • Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë nivel të avancuar të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar, të kenë njohuri në përdorimin e programeve kompjuterike dhe te kenë s’paku 2 vite përvoj në departamentin e financave në njërën nga kompanitë vendore ose ndërkombëtare

Kerkesat per poziten E:  Asistente administrative 

 • Diplomë bachelor ne Ekonomi menxhment , Juridik, niveli master do të ketë përparësi ,
 • Njohuri mbi menaxhimin e administratës dhe zyrë
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese, vet-iniciativë, motivim dhe çasje ekipore,
 • Aftësi të mira te vetmenaxhimit dhe organizimit të punës,
 • Zotërimin e ngjuhës Angleze në nivelin e avansuar

Konkursi mbetet i hapur deri më: 15 Maj 2023, për intervistë kontaktohen kandidatët e pëzgjedhur në bazë të CV-së dhe referencave. 

Apliko këtu