www.ofertapune.net Vende të lira pune (Shitje, Gastronomi) | PunaIme

Vende të lira pune (Shitje, Gastronomi)

Kompania

YLLI PASHTRIKU

Lokacioni

Gjakovë , Prishtinë

Data e publikimit

07-04-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

SH.P.K.YLLI PASHTRIKU është kompani me përvojë shumëvjeqare në industrinë e lëngjeve dhe hotelerisë.

Të gjithë të interesuarat që duan të jenë pjesë e stafit tonë, ftohen të aplikojnë për pozitat e hapura:

  • Agjente e Shitjes (Femër) për Prishtinë
  • Agjente e Shitjes (Femër) për Gjakovë

KUALIFIKIMET

  • T’i përshtatet orarit të punës
  • Të jetë e gatshme për punë ekipore

Për pozitat e Shitjes është e domosdoshme që kandidatët të kenë:

  • Patent shofer – kategoria B

HOTEL PASHTRIKU në Gjakovë hap konkurs për:

  • Kamarier/e
  • Shankiste
  • Recepsioniste
  • Mirëmbajtëse
  • Mirëmbajtës për Hotel

SI TE APLIKOHET:

Aplikoni duke plotësuar formularin e aplikimit përmes butonit “Apliko” apo duke dërguar CV-në tuaj në [email protected]

Apliko këtu