www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Proper Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

06-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Proper Pizza Cagllavicë dhe Prishtina Mall shpallë konkurs për këto pozita pune:
  • Ndihmës Pizza Man (10)
  • Arkatare (5)
  • Kamarier (3)
  • Shofer (3)
Si të aplikoni?
Ju lutemi ata që janë të interesuar për detaje më të hollësishme të lajmërohen në numrat e telefonit.
  • 049-16-16-10

Per me shume informacione mund te paraqiteni tek Drive Thruu Proper

Apliko këtu