www.ofertapune.net Asistent/e në Administratë (5) | PunaIme

Asistent/e në Administratë (5)

Kompania

Primex

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

24-03-2023

Data e perfundimit

02-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Asistent/e ne administrate (5)

PrimEx SH.P.K. shpallë konkurs për pozitat:

1) Asistent/e ne administrate (5).

Kompania Primex është përfaqësuese e firmave të veta:

Fabrika e prodhimit të mobiljeve “Home Concept” që gjendet në Poloni. Link: https://home-concept.pl/

Kompanitë “FORESTDREAM”, “HOMETREND” dhe “HOMEFACE” që gjenden në Gjermani e që merren me shitjen e mobiljeve në të gjithë Europën.

Primex merret me: planifikimin e prodhimit, organizimin e shitjes me shumicë dhe pakicë në të gjithë botën, organizimin e logjistikës, e-commerce, B2B, B2C, costumer care.

Primex gjithashtu merret edhe me: financa, dizajn, social media, development, IT services.

Jemi staf I ri dhe në rritje. Stafi jonë prej afro 30 personave bashkpunon me partnerët tanë europian në shumë gjuhë dhe shumë shtete!

Për të kompletuar ekipin tonë, ne kërkojmë staf të ri dhe të pasionuar që të i’u bashkangjitet ekipit tonë.

Përgjegjësitë dhe detyrat per poziten Asistent/e ne administrate:

 • Regjistrimi I transaksioneve në sistem te Gjermanise/Polonis.
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.
 • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

 • Preferohet shkollim universitar.
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane – e preferuar)

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Kontratë pune afatgjate
 • Mundesi zhvillimi dhe avansim në pozitë
 • Pagë atraktive
 • Punë internacionale 100% (Me kompani europiane)

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: [email protected]

Adresa: Rruga Nëna Terezë në Fushë Kosovë.

Ju do të kontaktoheni nga Primex nëse CV-ja juaj dhe dokumentet tjera mbështetëse (nëse dërgoni) do të kualifikohen nga ekipi ynë vlerësues.

Apliko këtu