www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Four Points by Sheraton Pristina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-03-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Njoftim

Ne kemi hapur vende të reja të punës!

Por “ne” nuk jemi thjesht një hotel i zakonshëm.

Ne kemi nevojë për ju që të na ndihmoni të transformojmë industrinë e mikpritjes në Kosovë pasi do të jeni në gjendje të praktikoni ekspertizën tuaj në një markë të njohur hoteli siç është Four Points by Sheraton, ne punojmë për t’i vendosur mysafirët tanë në radhë të parë dhe të jeni të sigurt se me platformën më të mirë të trajnimeve në botë të ofruara nga Marriot International, avansimi i juaj në karrierë është i sigurt. Kompania mbulon transportin dhe sigurimin shëndetësor për të gjithë të punësuarit e saj.

Four Points By Sheraton Prishtina hap këto vende të lira të punës’

Menaxher/e Restoranti 1 pozitë

Kamarier/e 2 pozita

Asistente në Financa 1 pozitë

Kuzhinier/e 1 pozitë

Ndihmes kuzhinier/e 1 pozitë

Recepcioniste ne SPA 1 pozitë

Mirembajtes ne SPA 1 pozitë

Terapiste ne Spa 1 pozitë

Data e shpalljes: 13.02.2023

Vendndodhja: Lagja Marigona, Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni në portalin kosovajob.com:

Dokumentet për aplikim:

  • CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në [email protected] me temën e e-mailit:

Emri Mbiemri dhe Pozita,

Ose përmes numrit kontaktues 049764036

Afati i aplikimit deri me datën 18.03.2023 në ora 18:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Apliko këtu