www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Maves Laser Clinic

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-03-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

2  Punëtor në fushën e depilimit me laser (tek meshkujt)
Detyrat dhe Pergjegjesitë:
  • Të ketë të përvoje pune;
  • Të ketë njohuri  rreth depilimit me laser 
  • Të jetë  komunikative dhe e  hapur;
  • Mikëpritja e klijentëve dhe sherbimi korrekt,

Aftësitë:

  • Të ketë të përvoje pune dhe njohuri  rreth depilimit me laser;
  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme  (shtesë fakultetin e infermerise);

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidat e interesuar mund t’i dërgojnë CV bashkangjitur fotografinë tuaj përmes e-mail adresës: [email protected] 

Lokacioni: Prishtine, Rruga B, mbi Hebs ose afer Vogue Hair 

Apliko këtu