www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

ALBED

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-01-2023

Data e perfundimit

06-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

ALBED 

PRISHTINË

ALBED është një kompani mobiljesh që vepron në tregun vendor dhe ndërkombëtar dhe ka arritur të ndërtojë një reputacion të fortë si një lider në industri. Kompania vepron në të dy tregjet vendor dhe ndërkombëtar dhe ka një prezencë të fortë në Kosovë, me një fabrikë në Vushtrri dhe tre pika shitëse në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Vushtrri.

Pika shitese ne Prishtine shpall konkurs pune.

  1. Shitese (2) vende
  2. Matje ne teren (1) vend
  3. Mirembajtese (1) vend
  4. Sigurim i objektit (1) vend

Te interesuarit per detyrat dhe pergjegjesit ju lutem dergoni email ne cilen pozite jeni te interesuar ose ne nr te telefonit 045504773 per me shume detaje.

Të interesuarit paraqiten në showroom Prishtine rruga Rrafshi I Kosoves nr 156 (Cagllavice) ose në numrin e kontaktit.045 504 773

Linku per lokacion: https://goo.gl/maps/Y3a9hb5NGEqX21aZ8

Cv mund të dergoni në email adresen: i[email protected]

Apliko këtu