www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Autosallon ALBERTI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-11-2022

Data e perfundimit

28-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Autosalloni Alberti hap konkurs për:

Shitës (2) 

Kërkohet të ketë njohuri të Gjuhës Angleze.

Detyrat e punës:

 1. Bën prezentimin e produkteve në showroom për klient
 2. Bën kalkulimin dhe ofertën për klient
 3. Të ketë shkathtësi në shitje dhe paraqitje profesionale
 4. Të ketë përvojë pune në fushen e kërkuar
 5. Të jetë kreative dhe komunikuese.

Të interesuarit të aplikojnë në numrin  044 373 373, 044 607 100


Punëtore në Administratë (2)

Kualifikimi i nevojshëm – Punëtor/e në Administratë:

 • Përvoje pune në Administratë;
 • Të kenë njohuri te Gjuhës Gjermane dhe Italiane.

Të interesuarit të aplikojnë në numrin  044 373 373, 044 607 100


Autolimar (3)

Detyrat e punës – Auto Limar

 • Riparimi i pjesëve të dëmtuara;
 • Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve;
 • Kontrolli i cilësisë në karoseri;
 • Ngjyrosja e pjesëve të dëmtuara apo makinës në tërësi;
 • Dokumentimi i dëmeve;

Të interesuarit të aplikojnë në numrin 044 373 373, 044 607 100


 

Punëtor në autolarje

Punëtor në autolarje:

 • Pastrimi i kujdesshëm dhe gjeneral i veturave

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Përvoje pune në autolarje

Të interesuarit të aplikojnë në numrin 044 373 373, 044 607 100