Vende të lira pune

Kompania

Meridian Express

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-11-2022

Data e perfundimit

19-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Vende të lira të punës

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 42 dyqane në territorin e Kosovës me  qëllim të vetëm që të shërbejmë konsumatorët tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë në pozitat e lira si më poshtë:

  1. Arkëtar/e
  2. Sektorist/e
  3. Mirëmbajtës/e
  4. Punëtor/e në Food Service
  5. Asistent/e Kuzhinier/e
  6. Shitës/e
  7. Kamarier/e
  8. Përgjegjës/e i/e Ndërrimit të Natës

Pozitat janë të hapura në Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur deri më 19 Dhjetor 2022.

Apliko këtu