www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Liri Prizren

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

15-11-2022

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE 

  • Punëtore femra në prodhim
  • Punëtorë meshkuj në prodhim

Paga fillestare duke filluar nga
300 euro
400 euro
500 euro
Varesisht nga pozita e punes

Ne ofrojmē:

  • Stabilitet në punë
  • Sigurim për aksidente në punë
  • Ushqim dhe transport
  • Si kusht fillestar për aplikim është që aplikuesit të jenë me vend banim në qytetin e Prizrenit

Mund të aplikoni duke derguar CV tuaj, përmes email adresës: [email protected] ose në numrin e telefonit 045/757-017, po ashtu mund të paraqiteni edhe personalisht në zyret tona, të cilat gjenden në Prizren në rrugen “Agim Shala” Nr, 16., (te tranziti ri) ku do t’i nénshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës. (Përparësi kanë kandidatët të cilet kanë përvojë punë në pozitën përkatëse).

Konkursi eshte I hapur nga 15.11.2022- 30.11.2022

Apliko këtu