Vende të lira pune

Kompania

Inter Çadra

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Inter Çadra shpall konkurs per vende pune për

  • Punëtor në prodhimin e dyerve nga alumini 
  • Saldues
  • Monter

Kërkohen punëtore me dhe pa përvojë pune!

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin:

+ 383 43 882 099

Adresa: Magjistralja, Kryqi i QMI-se afer Prishtina mall 
Te rrethi i QMI-së.

Apliko këtu