Vende të lira pune

Kompania

Albi Shopping

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim