Vende të lira pune

Kompania

Kastrati Group

Lokacioni

Fushë Kosovë , Pejë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

29-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

‘’KASTRATI Group’’ si kompani lidere në cilësi të derivateve dhe shërbimit ndaj klientëve me pika në disa qytete të Kosovës dhe me trend rritjeje të vazhdueshëm shpall të hapur konkurs pune për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e një stafi të jashtëzakonshëm dhe ambienti bashkëkohor në këto pika dhe pozita:

Kompleksi KASTRATI Bowling Pejë:

Pozita të lira:

  • Shankist
  • Mirëmbajtëse të picerisë
  • Ndihmës/e kuzhiniere

Të interesuarit:

Të lajmërohen në numrin e telefonit  049/505-396
të aplikojnë nëpërmjet e-mailit [email protected]
ose të vizitojnë pikën direkt.


Kompleksi KASTRATI Prishtinë-Fushë Kosovë:

Pozita të lira:

  • Kamarier
  • Shankist

Të interesuarit:

Të lajmërohen në numrin e telefonit 049/851-752
të aplikojnë nëpërmjet e-mailit [email protected]
ose të vizitojnë pikën direkt.

KASTRATI Group ofron kushte të rregulluara nga ligji i punës.

Apliko këtu