www.ofertapune.net Vende të lira pune (10) - Prishtinë & Prizren | PunaIme

Vende të lira pune (10) – Prishtinë & Prizren

Kompania

AutoPasion Shpk

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

16/10/2020

Data e perfundimit

15-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më të mëdha europiane. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri, gjithashtu me degët tona në disa qytete kryesore në të dyja shtetet.

Autopasion Shpk shpallë vende të lira Pune:

POZITA:  

 1. AGJENT/E SHITJE – Prishtinë (2) dhe Prizren (2)
 2. MAGAZINIER – Prishtinë (3)
 3. SHOFER – Prishtinë (3)

Kualifikimet e kërkuara për AGJENT SHITJE: 

 • Të ketë të përfunduar njërin nga fakultetet (fakulteti i inxhinierisë mekanike-përparësi);
 • Të ketë përvojë në shitje;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e
 • Të jetë banor i qytetit të pozitës përkatëse (Prishtinë dhe Prizren)
 • Mosha e pranueshme nën moshën 30 vjeçare

Kualifikimet e kërkuara për MAGAZINIER & SHOFER:

 • Të ketë përvojë në sektorin përkatës;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • Të jetë banor i qytetit të pozitës përkatëse (Prishtinë apo Prizren);
 • Mosha e pranueshme nën moshën 30 vjeçare;

Ofrohet:
Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Orari i punës:

E hënë – E shtunë, prej orës 08:00 – 16:30

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: [email protected]

CV-në me fotografi, apliakcionet tjera nuk pranohen si dhe ne Subject shenoni për pozitën që aplikoni, p.sh.:

 – AGJENT SHITJE – PRISHTINË

– SHOFER – PRISHTINË

– MAGAZINIER – PRISHTINË