www.ofertapune.net Vende të lira (8) | PunaIme

Vende të lira (8)

Kompania

ARBERIA SHPK

Telefoni

044/739-333

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/08/2020

Data e perfundimit

07-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Fabrika e ujit Alpeve

SHPALL K O N K U R S

1) Menaxher i Shitjes (2 POZITA) (Të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik)
2) Komercialist (agjent i shitjes) (2 POZITA) (Fakulteti Ekonomik dhe Përvoja e dëshiruar)
3) Agjent i shitjes (2 POZITA ) (Për gastronomi për shitjen e ujit në restorante dhe kafiteri)
4) Kimist/e (2 POZITA) (Për kryerjen e analizave kimike ne laborator, Fabrikë)

Mosha e preferuar për te gjitha pozitat 19 deri 45 vjeç

-Të interesuarit mund të aplikojnë për këtë pozitë personalisht në zyrat tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emalit: [email protected]

Konkursi është i hapur nga data 26.08.2020 deri  07.09.2020

Kontakt:

044-739-333
038-601-655

Emali: [email protected]