www.ofertapune.net Vende pune (14) | PunaIme

Vende pune (14)

Kompania

Albina Dyla

Telefoni

046/130-045

Data e publikimit

03/06/2020

Data e perfundimit

14-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania “Albina Dyla” me lokacionet e saj në Gjakovë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë shpallë konkurs për pozita pune në këto departamente:

 • Departamenti i Prodhimit;
 • Departamenti i Drejtorit;
 • Departamenti i Rritjes së Burimeve Njerëzore;
 • Departamenti i Rritjes së efiçencës në menaxhimin e prodhimit;
 • Departamenti i Rrjeteve sociale;
 • Departamenti i Rritjes së shitjeve online;
 • Departamenti i Rritjes së shitjeve fizike;
 • Departamenti i Dizajnit;
 • Departamenti i Financave;
 • Departamenti i Logjistikës;
 • Departamenti i Kërkimeve;
 • Departamenti i Mirëmbajtjes dhe zhvillimit të programit softuerik (IT);
 • Departamenti i Menaxhimit të Stokut;
 • Departamenti i Mirëmbajtjes dhe përmirësimit të pastërtisë në lokacionet e kompanisë.

Kompania Albina Dyla” mirëpret të gjithë personat potencial të cilët dëshirojnë të krijojnë marrëdhënie pune!

Me respekt të lartë për kohën tuaj,

Departamenti i Rritjes së Burimeve Njerëzore të Kompanisë “Albina Dyla”.

Rr. “Skënderbeu”, p.n., Gjakovë, Kosovë                      
[email protected]

+383 44 600 839; +383 49 600 839; +383 45 158 000
[email protected]

INSAGRAM: albinadylaofficial

FACEBOOK:
Albina Dyla

Kompleksi Çarshia, Marigona Residence, Prishtinë, Kosovë

 +383 46 130 045