www.ofertapune.net Vend i lirë pune (Kroaci) | PunaIme

Vend i lirë pune (Kroaci)

Kompania

Lidatios

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

10-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Lidatios eshte nje biznis familjar i cili hap konkurs per:

Artizan (Qeramikë) ne Sisak/Zagreb

Kerkohet:

 • Te jete person i përgjegjshëm 
 • Te jete profesionist në punën me Qeramikë
 • Te posedoj Patent Shofer
 • Behet vetem pagesa e udhetimit per Kroaci te gjitha shpenzimet tjera jane te hequra

Kushtet qe Ofrohen:

 • Paga 1500 – 2000 ne fillim, mundesi rritje varesisht performances.
 • Te kete njohuri se paku ne njeren nga keto Gjuhe: Angleze, Serbe, Kroate, Boshnjake.
 • Makine dhe telefon me shpenzime te hequra
 • Akomidim, dhe gjitha shpenzimet e hequra (Perveq udhtimit deri ne Kroaci)
 • Dite te lira pune si dhe Pushime Mjeksore ne baze te marreveshjes.
 • E Diela pushim.
 • 8 deri nne 10 ore pune varesisht fluksit te punes.
 • 5 deri ne 6 dite pune varesisht fluksit te punes
 • Puna vetem, ne menyre te pavarur

Menyra e aplikimit:

Permes telefonit:

Intervista do te mbahet online permes numrit te telefonit +385977574201, Viber/Whatsapp ose thirrje e rregullt

Koha për aplikim për punë nga e Hena – e Premte ora: 09:00 – 17:00

Aplikacionet pranohen vetem ne Gjuhen Angleze ose ne Gjuhën Serbo Kroate.

Email: [email protected]  personi kontaktues Danko Stojakovic

Apliko këtu