www.ofertapune.net Vede të lira pune | PunaIme

Vede të lira pune

Kompania

Buna Group

Telefoni

044/343-330

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/08/2020

Data e perfundimit

24-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Hapet konkursi per:

  1. Mjeshtër të kualifikuar për mirëmbajtje servisim dhe modernizim të ashensorëve 2 pozita rroga fillestare 450 euro.
  2. Mjeshter per instalim mekanik te ashensoreve 2 pozita rroga fillestare 600 euro.
  3. Mirembajtes te objekteve 4 pozita rroga fillestare 300 euro.

Kërkohet që aplikuesi të ketë përvoj pune minimum 5 vite.

Kushtet e pagesës në bazë te marrëveshjes.

Kontrata fillestare 1 vjet.

Orari i punës : Hëne – Shtune prej ores 8 : 00  deri  17 : 00.

Per info me te hollesishme :   +38344343330.