www.ofertapune.net Udhëheqes i divizionit të kozmetikes (1) | PunaIme

Udhëheqes i divizionit të kozmetikes (1)

Kompania

Passable Sh.p.k

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/10/2020

Data e perfundimit

15-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Passable  Sh.p.k 

Udhëheqes i divizionit të kozmetikes  (1)

Passable, është kompani vendore e cila mirret me distribuimin e brendeve të njohura ndërkombëtare.

Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosovë  ne  po kërkojmë entuziazëm, kandidatë të besueshëm dhe të orientuar në rezultat për pozitën e:

Udhëheqes i divizionit të kozmetikës   (1 Pozitë )

(Pozita është punë me orar të plotë)

Kualifikimet:   

 • Të ketë shkollimin e larte ekonomik, menaxhment dhe biznes
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkëpunim në ekip
 • Aftësi për zgjedhje të problemeve
 • Organizim i mirë i punës
 • Respektim, integrim dhe punë etike
 • Të ketë aftësi inovative
 • Leje të vozitjes të kategorisë B
 • Njohuri të shkëlqyeshme te gjuhës angleze

Përfitimet e aplikanteve:    

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Pagë konkurruese në përputhje me rezultatet tuaja

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Hulumton tregun e shitjes
 • Kontakton dhe bënë marrveshjet me blersat (klientat) dhe furnitorët,
 • Menaxhon shitjen dhe marketingun e brendeve te kozmetikes
 • Zbaton dhe zhvillon programet e shitjes ne teren
 • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga drejtori.

Ne jemi duke kërkuar për të plotesuar pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 01/10/2020, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është  15 Tetor 2020.

Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që

të dërgojnë një CV dhe një Leter motivuese jo më vonë se 15 Tetor 2020 në: [email protected]

Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidencë të plotë.