www.ofertapune.net Transporteus | PunaIme

Transporteus

Kompania

Aztech

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/05/2020

Data e perfundimit

04-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëminë e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 20 (njëzetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë,  Fushë Kosovë dhe Lipjan.

Aktualisht Aztech Shpk  për Zyrën Qendrore në Prishtinë kërkon të rekrutojë me orar të plotë një:

 • Transporter

Detyrat dhe përgjegjësitë:  

 • Kryen transportin e mallrave neper lokacionet e caktuara
 • Planifikon itinerarin dhe kujdeset për arritjen me kohe në lokacionet e caktuara
 • Përkujdeset që vetura të jetë ne gjendje te mire teknike dhe se i plotëson kërkesat relevante
 • Përgjegjës për raportimin e defekteve dhe te aksidenteve të automjetit
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi

Kualifikimet:  

 • Të posedoj patentë shofer  të  kategoria C
 • Së paku 2  vite përvojë pune relevante
 • Të jetë metodik dhe i organizuar
 • Fleksibil dhe i shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/puna/

Afati për aplikim deri me datë: 04.06.2020.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.