www.ofertapune.net Trajnim për MS Excel | PunaIme

Trajnim për MS Excel

Kompania

Top Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

???????????????????????????? ???? ???????????????????? ????????????????????????: ???????? ????????????????????

???????????? ???????????????????????????????????????? organizon trajnimin 1 mujor online me titull:

???????? ????????????????????- ???????????????????????? ???????????????????????????????? & ???? ????????????????????????????????

Data e fillimit :???????? ????ë???????????????? ????????????????

Orari:????????:????????-????????:????????

Trajnimi do të zhvillohet online me platformën: Google Meet

Kohëzgjatja: 1 muaj, 20 orë akademike.

Gjatë trajnimit do të mësoni:

 • Hyrje- Çfarë duhet të kemi parasysh para përdorimit të MS EXCEL;
 • Si krijohen fajllat e ri në Excel, dhe çfarë lloje të fajllave kemi?
 • Si krijohen shabllonet në Excel?
 • Si të bëni konfigurimin e parametrave në Excel;
 • Analiza dhe tipet e të dhënave;
 • Përdorimi i formulave kryesore që ju mundësojnë përllogaritje të ndryshme;
 • Auditimi i formulave;
 • Funksionet matematikore dhe statistikore;
 • Funksionet financiare, të tekstit, logjike;
 • Funksionet Lookup dhe të tjera relevante;
 • Pivot tabelat;
 • Grafikonët
 • Opsionet e Excelit online si: Google sheets dhe shared documents, si dhe shumë të tjera.

Ligjërues:

Milaim Ismajli, Ekspert i fushës së IT-së.

Linku i profilit të trajnerit: https://www.linkedin.com/in/milaim-ismajli-bb2b05138/

???????????????????????????? ???? ????????????????????????????????????:

Trajnimi kushton ???????????? ???????????????? për person ku në çmim përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes.

????ë???????????????????? ???? ????????????????ë????????????????????????????!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar në linkun:

https://bit.ly/46PmVUW

Tel:+383 43 578 005;

E-mail: [email protected]

 

Rezervimi i vendit bëhet vetëm me konfirmim të pagesës.