www.ofertapune.net Trajnim dhe vend i lirë pune | PunaIme

Trajnim dhe vend i lirë pune

Kompania

Shehu Academy

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

12-01-2023

Data e perfundimit

10-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Qendra e Akredituar SHEHU Academy hapë thirrjen e radhës për aplikim për trajnim intenziv në:

Montim dhe shërbim ambulant (15 persona)

Ky trajnim është i aranzhuar për:

  • Të rinjët punëkërkues që synojnë të marrin një profesion të kërkuar në tregun e punës
  • Personeli teknik i kompanive në sektorin e përpunimit të drurit
  • Vajzat e reja që janë në kerkim të një profesioni që ju siguron punësim afatgjatë,
  • me mundësi punësimi pas përfundimit të trajnimit

Ky trajnim mbështetet nga: USAID Kosovo Compete Activity


Gjithashtu 1 vende te lire pune per mirembajtjen e mediave sociale

Te gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes email: [email protected]

Kontaktoni nr.tel: 044 550 288

Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Apliko këtu