www.ofertapune.net Specialist Themelor, Specialist i Avancuar, Ekspert për Siguri dhe Shëndet në Punë | PunaIme

Specialist Themelor, Specialist i Avancuar, Ekspert për Siguri dhe Shëndet në Punë

Kompania

HSK LLC

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-03-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Kategoritë

“Qendra e Trajnimit për Siguri dhe Shëndet në Punë, shpallë thirrje për:
  • Specialist Themelor
  • Specialist i Avancuar
  • Ekspert për Siguri dhe Shëndet në Punë
Grupet e reja fillojnë nga 17.03.2023

Apliko direkt përmes Online Formës

 
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm “Apliko”

Apliko këtu