Thirrje për Propozime – Ri integrimi ekonomik për persona të riatdhesuar dhe të huaj

Kompania

Caritas

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-11-2022

Data e perfundimit

13-12-2022

Kategoritë

Thirrje për propozime – Ri-integrimi ekonomik për persona të riatdhesuar dhe të huaj

Kliko këtu për gjuhën Shqipe
Kliko këtu për gjuhën Angleze
Kliko këtu për gjuhën Serbe

Afati i fundit i aplikimit: 13.12.2022

Apliko këtu