www.ofertapune.net Thirrje për Propozime - Fuqizimi i nxënësve të shkollave të mesme në fushën e ndryshimeve klimatike dhe mjedisit: Veri | PunaIme

Thirrje për Propozime – Fuqizimi i nxënësve të shkollave të mesme në fushën e ndryshimeve klimatike dhe mjedisit: Veri

Kompania

Caritas

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Kategoritë

Thirrje për Propozime

Fuqizimi i nxënësve të shkollave të mesme në fushën e ndryshimeve klimatike dhe mjedisit: Veri

Klikoni këtu për Shpalljen ne Gjuhën Shqipe

Aneks dokumentet mund t’i gjeni ne linkun vijues: https://t.ly/j2-3

Afati për aplikim është deri më 06 Mars 2023, ora 16:00

 

 

Apliko këtu