www.ofertapune.net Merr pjesë në Global HR Summit në Prishtinë | Zhvillo Shkathtësitë | PunaIme

Merr pjesë në Global HR Summit në Prishtinë | Zhvillo Shkathtësitë

Kompania

Power to HR - Global HR Summit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-12-2022

Data e perfundimit

23-02-2023

Kategoritë

Burime Njerëzore


#PowertoHR
Global HR Summit më i madh në Kosovë

Është koha të zhvilloni aftësitë e juaja në BNJ me POWER TO HR™ – Global Summit i BNj nga KosovaJob –  platforma #1 e punësimit në Kosovë.

Samiti do të organizohet në:

 Klan Arena | Main Stage
e Enjte, 23 shkurt 2023
09:00 – 17:00

 POWER TO HRështë samiti më i madh i BNj në Kosovë i krijuar nga KosovaJob, që vjen për herë të parë në Kosovë dhe do të mbahet çdo vit. Temat të cilat shtjellohen janë: Rekrutimi, Employer Branding, Employee Retention dhe tema të tjera relevante.

Ky HR Summit është i dedikuar për:

• Punonjësit në Burime Njerëzore (HR)
• Ndërmarrësit dhe pronarët e bizneseve
• Persona në pozita menaxheriale dhe udhëheqëse
• Trajner
• Studentë të cilët dëshirojnë të zhvillojnë shkathtësitë e tyre
• Të gjithë ata të cilët dëshirojnë të përfitojnë nga rrjetëzimi (networking)


Në PowerToHR™ gjithashtu do të ketë:
 
💬 2 Diskutime të Paneleve – me 8 Ekspertë të Burimeve Njerëzore nga Kosova dhe rajoni
 
💬 Pyetje & Përgjigje – Mundësi për të thënë mendimin tuaj dhe për të bërë pyetje
 
🌐 Eventi i Rrjetëzimit – Wine Tasting dhe Rrjetëzim me më shumë se 350 akter të rëndësishëm në biznes dhe HR nga Kosova dhe rajoni
 

ÇMIMI I RREGULLT PËR BILETË: 120

⏰ Afati i fundit për blerjën e biletës është 10 Shkurt 2023.

BILETA JUAJ DO TË PËRFSHIJË:
 
✔️ Vend personal në sallën kryesore në Klan Arena
✔️ Kafe pa limit 
✔️ Ushqim dhe pije në pushimin e drekës 
✔️ Wine tasting në eventin e rrjetëzimit 
✔️ Takimi me njerëz të shquar në industrinë e biznesit dhe HR
✔️ Certifikatë pjesëmarrjeje
✔️ Eksperience unike në HR

Apliko këtu