www.ofertapune.net Teknolog / Menaxher (1), Punëtor teknik (2) | PunaIme

Teknolog / Menaxher (1), Punëtor teknik (2)

Kompania

Bashkimi Project

Telefoni

044/980-000

Lokacioni

Malishevë

Data e publikimit

06/11/2020

Data e perfundimit

05-12-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Bashkimi Projekt po rritet dhe hap konkurs për pozitat e punës në fabrikën e llaqit në Ngucat të Malishevës:

• Teknolog / Menaxher – 1 pozitë
• Punëtor teknik – 2 pozita

Kualifikimet për Teknolog / Menaxher:
• Aftësi menaxheriale dhe organizative
• Përvojë pune në prodhimin e llaqeve
• Aftësi për punë në formë individuale dhe grupore.

Kualifikimet për Punëtor teknik:
• Përvojë pune në prodhimin e llaqeve
• Aftësi për punë në formë individuale dhe grupore.

Konkursi mbetet i hapur 10 ditë nga data e publikimit. Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në email adresën [email protected]  Kandidatët potencial do të ftohen në intervistë.
Për informata: 044980000