Teknike e Farmacisë

Kompania

Qendra Estetike Dermedis

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11/10/2021

Data e perfundimit

25-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Qendra Estetike Dermedis SH.P.K

Dermedis është Qendër Estetike e cila ka distribuimin e brendit Gjerman BABOR për Kosovë.

Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosovë  ne  po kërkojmë entuziazëm, kandidatë të besueshëm dhe të orientuar në rezultat për pozitën:

Teknike e Farmacisë (1 Pozitë )

(Pozita është punë me orar të plotë)

Kualifikimet:   

 • Të ketë shkollimin e larte të Farmacisë
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkëpunim në ekip
 • Organizim i mirë i punës
 • Respektim, integrim dhe punë etike
 • Të ketë aftësi inovative
 • Leje të vozitjes të kategorisë B
 • Njohuri të gjuhës angleze, përparësi gjuha gjermane

Përfitimet e aplikanteve:    

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Pagë konkurruese në përputhje me rezultatet tuaja

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Hulumton tregun e shitjes
 • Kontakton dhe bënë marrveshjet me blersat (klientat) dhe furnitorët,
 • Menaxhon shitjen dhe marketingun e brendeve te kozmetikes
 • Zbaton dhe zhvillon programet e shitjes ne teren.

Ne jemi duke kërkuar për të plotesuar pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 08 Tetor 2021, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është  25 Tetor 2021.

Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që

Të dërgojnë CV jo më vonë se 25 Tetor 2021 në: medicaldermedis2019@gmail.com

Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidencë të plotë.

Apliko këtu