www.ofertapune.net Teknik Tereni | PunaIme

Teknik Tereni

Kompania

Telkos L.L.C.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Viti

Data e publikimit

30/07/2020

Data e perfundimit

10-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

– Shtrirje e rrjetes kabllore;
– Kyçje e klienteve;
Edukimi dhe përvoja

– Kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
– Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
– Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
– Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”;
Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: [email protected] Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 10.08.2020