www.ofertapune.net Teknik Tereni (2) | PunaIme

Teknik Tereni (2)

Kompania

Telkos L.L.C.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Istog

Data e publikimit

28/09/2020

Data e perfundimit

05-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
– Shtrirje e rrjetes kabllore;
– Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja
– Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
– Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
– Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
– Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”Detyrat dhe Përgjegjësitë:
– Shtrirje e rrjetes kabllore;
– Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja
– Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
– Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
– Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
– Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 05.10.2020