www.ofertapune.net Teknik të Termoenergjetikës, Depoist | PunaIme

Teknik të Termoenergjetikës, Depoist

Kompania

Eng Office

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/09/2020

Data e perfundimit

18-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Eng Office është kompani lidere në fushën e ngrohjes dhe klimatizimit me pikat shitëse me shumicë dhe pakicë në Prishtinë, Gjilan, Prizren dhe Ferizaj. Engoffice është distributer eksluzive i produkteve Enrad si dhe brendve të ndryshme Europeane. Si rezultat i zgjerimit të gamës së produkteve, Engoffice aktualisht po kërkon kandidatë për vendet e punës:

  1. Teknik të Termoenergjetikës në Zyrën Qendrore – Prishtinë (1 vend pune).
  2. Depoist në Zyrën Qendrore – Prishtinë (1 vend pune).

Kualifikimet e nevojshme dhe përgjegjësitë:

Për teknik të termoenergjetikës:

  • Të ketë të përfunduar fakultetin e Inxhinierise Mekanike drejtimi Termoenergjetikës apo të jetë student në përfundim e sipër.
  • Të ketë përvojë pune të ngjajshme dhe njohuri të mira të gjuhës Angleze.
  • Të ofrojë keshilla profesionale klienteve drejtë përzgjedhjes së produkteve.

Për depoist:

  • Të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm.
  • Të ketë patent shofer të kategorisë B.
  • Përparësi kanë kandidatët të cilet kanë njohuri në elementet e nxemjes qendrore.
  • Ngarkim/shkarkim i mallit si dhe pranimi, ndarja dhe dërgimi i porosive.

Të gjithë të interesuar duhet të dërgojnë CV-në në email-in [email protected]

Afati i fundit për aplikim është 18 Shtator 2020.

Vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të kontaktohen.