Teknik të Laboratorit në Mikrobiologji dhe Pcr

Kompania

Pinea Laboratory Medical Center

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-10-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

[email protected]

Apliko këtu