Teknik të ashensorëve (4), Teknik të ngrohjes qëndrore (2), Ndihmës teknik (4), Shitës/e në dyqan (2)

Kompania

Ejona

Lokacioni

Pejë , Prishtinë , Prizren , Vushtrri

Data e publikimit

08-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs pune për:

1) Teknik të ashensorëve / liftave – Prishtinë, Pejë, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
2) Teknik të ngrohjes qëndrore – Pejë & Prishtinë (2 pozita)
3) Teknik i elektroinstalimeve – Pejë & Prishtinë (2 pozita)

4) Ndihmës teknik – Pejë, Prishtine, Prizren & Vushtrri (4 pozita)

5) Shitës/e në dyqan – Pejë (2 pozita)

 
Kualifikimet:
1) Përvojë pune në laminë e ashensorëve
2) Përvojë pune në Ngrohje dhe Klimatizim
3) Përvojë pune në instalime elektrike
4) Njohuri e përgjithshme të instalimeve
5) Njohuri në EXCEL ose PRO-DATA
– Aplikantët e paisur me patent shofer kanë përparësi.
 
Përgjegjësitë:
1) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve 
2) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes
3) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i elektroinstalimeve
4) Ndihmës i ekipeve të ashensorëve dhe të ngrohjes & ftohjes
5) Shitja e produkteve tona në dyqanin tonë në Zahaq, Pejë
 
Të interesuarit të kontaktojnë përmes email-it ose numrit kontaktues. 
 
Kontakti:
049137987
Apliko këtu