www.ofertapune.net Teknik të ashensorëve (4), Ndihmës teknik (4), Kujdestar nate | PunaIme

Teknik të ashensorëve (4), Ndihmës teknik (4), Kujdestar nate

Kompania

Ejona

Lokacioni

Pejë , Prishtinë , Prizren , Vushtrri

Data e publikimit

12-01-2023

Data e perfundimit

11-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

  1. Teknik të ashensorëve / liftave – Prishtinë, Pejë, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
  2. Ndihmës teknik – Pejë, Prishtine, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
  3. Kujdestar nate – QKUK Prishtinë 
Kualifikimet:
  • Përvojë pune në laminë e ashensorëve Teknik të ashensorëve
  • Njohuri e përgjithshme të instalimeve Ndihmës teknik
  • Përgjegjshmëri dhe reagim i shpejtë Kujdestar nate – QKUK
Përgjegjësitë:
  • Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve  Teknik të ashensorëve
  • Ndihmës i ekipeve të ashensorëve dhe të ngrohjes & ftohjes  Ndihmës teknik
  • Kujdestaria në QKUK për mbikqyrje të ashensorëve & klimatizimit  Kujdestar nate – QKUK
Të interesuarit të kontaktojnë përmes email-it ose numrit kontaktues. 
 
Kontakti:
049137987
Apliko këtu