www.ofertapune.net Teknik Operativ i Terenit (3 Vende) dhe Praktikant (3 vende) | PunaIme

Teknik Operativ i Terenit (3 Vende) dhe Praktikant (3 vende)

Kompania

ITS - Information Technology Services

Telefoni

049/243-734

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14/08/2020

Data e perfundimit

28-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

ITS – Information Technology Services është ndërmarrje private, e mbështetur qind për qind në përvojat e avancuara botërore, që ofron shërbime të telekomunikimit përmes internetit, si qasje në internet, mirëmbajtje dhe instalime të rrjetave kompjuterike, Alarme kunder Zjarrit, Kamera IP dhe CCTV etj. Në ITS – Information Technology Services nuk ka improvizime. Në ITS – Information Technology Services ka seriozitet, profesionalizëm, korrektësi dhe shërbime të shpejta dhe cilësore.

ITS – Information Technology Services po zgjerohet përditë. Aktualisht ITS – Information Technology Services kërkon punëtore  për këtë vend të punës:

Teknik Operativ i Terenit (3 Vende) dhe Praktikant (3 vende)

Kërkohet:

  • Të ketë përvojë pune
  • Njohja e Tensionit te Ulet (Kamera, Alarm, në fushën e rrjetave, wireless dhe kabllove),
  • Të jetë komunikative, i shkathët dhe i përshtatshem me klientë dhe punë ekipore
  • Patent Shofer “B”

Dokumenti i nevojshëm:

  • CV – biografia me foto

Afati i konkurimit

  • Konkursi mbahet i hapur deri me 28.08.2020 ditë prej ditës së shpalljes
  • CV-në së bashku me dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në zyrat e ITS – Information Technology Services. Rruga: Hajrullah Abdullahu, Nr1 /, prej 9.00 – 17.00, ose përmes postës elektronike në adresën: [email protected]

Telefonat kontaktues: 044 243 734 / 049 243 734

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e përzgjedhur