www.ofertapune.net Teknik Operativ i Terenit (3), Praktikant (3) | PunaIme

Teknik Operativ i Terenit (3), Praktikant (3)

Kompania

ITS - Information Technology Services

Telefoni

049/243-734

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01/07/2020

Data e perfundimit

20-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

ITS – Information Technology Services është ndërmarrje private, e mbështetur qind për qind në përvojat e avancuara botërore, që ofron shërbime të telekomunikimit përmes internetit, si qasje në internet, mirëmbajtje dhe instalime të rrjetave kompjuterike, Alarme kunder Zjarrit, Kamera IP dhe CCTV etj. Në ITS – Information Technology Services nuk ka improvizime. Në ITS – Information Technology Services ka seriozitet, profesionalizëm, korrektësi dhe shërbime të shpejta dhe cilësore. 

ITS – Information Technology Services po zgjerohet përditë. Aktualisht ITS – Information Technology Services kërkon punëtore  për këtë vend të punës:

   Teknik Operativ i Terenit (3 Vende) dhe Praktikant (3 vende)

Kërkohet:

  • Të ketë përvojë pune,
  • Njohja e Tensionit te Ulet (Kamera, Alarm, në fushën e rrjetave, wireless dhe kabllove),
  • Të jetë komunikative, i shkathët dhe i përshtatshem me klientë dhe punë ekipore,
  • Patent Shofer “B”.

Dokumenti i nevojshëm

  • CV – biografia me foto

Afati i konkurimit

– Konkursi mbahet i hapur deri me 20.07.2020 ditë prej ditës së shpalljes

– CV-në së bashku me dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në zyrat e ITS – Information Technology Services. Rruga: Hajrullah Abdullahu, Nr1 /, prej 9.00 – 17.00, ose përmes postës elektronike në adresën: [email protected]

Telefonat kontaktues: 044 243 734 / 049 243 734.Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.