www.ofertapune.net Teknik/Monter për Tapeta (3), Praktikant, Graphic Designer, Piktor/e, Social Media Manager, Business Development | PunaIme

Teknik/Monter për Tapeta (3), Praktikant, Graphic Designer, Piktor/e, Social Media Manager, Business Development

Kompania

Vitorja

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

TEKINK/MONTER PËR INSTALIM TË TAPETAVE 
 • Te kete njohuri dhe pervojë në montimin e tapetave
 • Te kete njohuri ne brendimin e pvc foljeve,dhe materialeve tjera,
 • Te jete bashkepunues dhe te jete ne gjendje ti pergjigjet detyrave ne kohe
 • Te kete patent shofer
PRAKTIKAN – TEKINK/MONTER
 • Aftesi te mira komunikimi dhe ne pune ekipore
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht.
GRAPHIC DESIGNER
 • Njohuri në sofware (Adobe Photoshop & Illustrator)
 • Të ketë njohuri për pjesën e shtypit (printit)
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
 • Njohuri bazike në përdorimin e pajisjeve për fotografi,

PIKTOR/E 

 • Të jetë bashkepunues/e –
 • Të jetë duke studiuar ose të ketë përfunduar nivelin bachelor të studimeve në fusha relevante me pozitën (jo e domosdoshme);
SOCIAL MEDIA MANAGER
 • Njohja e platformave dixhitale;
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe trajnuar vazhdimisht.
ZHVILLUES I BIZNESIT
 • Të keni njohuri paraprake / përvojë në shitje apo zhvillim biznesi,
 • Të identifikoni klientët/bashkpuntorët potencialë për kompaninë,
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në ose kërkesen për aplikim në emailin: [email protected] duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni.
Apliko këtu