www.ofertapune.net Teknik instalues | PunaIme

Teknik instalues

Kompania

TECO

Telefoni

049/664-668

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30/05/2020

Data e perfundimit

10-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

Ne kuader te zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve Teco sh.p.k me seli ne Prishtine  shpallë konkurs per 4 pozita te lira Teknik instalues
I përgjegjshëm dhe i saktë në punë

I gatshëm për punë nën presion dhe me orar të zgjatur ndonjëherë.

Shpenzimet e ushqimit dhe pijeve paguhen nga kompania

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

·                     Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve te sigurise kamera vezhguese alarm vjedhje alarm zjarri access control, dhe sistemeve te ngjajshme ,

·                     Te kete njohuri ne rryme elektrike  Përvoja e ngjashme e punës do jetë përparësi.

·                     Monitorimi dhe mirëmbajtja e sistemeve dhe rrjeteve kompjuterike

·                     Mbështetje teknike në të gjithë kompaninë

·                     Riparimi dhe zëvendësimi i paisjeve sipas nevojës  Testimi i teknologjisë së re.

·                     Kontrat pune afatëgjate.

Apliko: [email protected]

Tel: 049664668