www.ofertapune.net Teknik Instalues (4) | PunaIme

Teknik Instalues (4)

Kompania

Delta Security

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29/09/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.

Shpall konkurs: 4 vende të lira pune

Pozita: Teknik Instalues 

Përshkrimi i Detyrave:

  • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë, (Sistem alarmi dhe kamerave të sigurisë).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  • Pervojë pune në montimin e sistemeve të sigurisë (Sistem alarmi dhe kamerave të sigurisë);
  • Të posedoj patent shofer;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Afati dhe forma e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 09:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: [email protected].