www.ofertapune.net Teknik i Matjeve në Terren | PunaIme

Teknik i Matjeve në Terren

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Kastriot

Data e publikimit

15-09-2023

Data e perfundimit

14-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës; Teknik i matjeve në terren (1). Nese jeni të interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni:                        Terren, Zyret Qëndrore Milloshevë, Obiliq

Paga dhe benefitet:        E pa percaktuar

Data e fundit:                  14.10.2023

Pozitat:                            Teknik i matjeve në terren (1)

Orari:                                Orar i plotë

Aplikimi:                          Dergoni CV dhe dokumentet përcjellëse ne: [email protected] 

Përgjegjësitë dhe Detyrat;

 • Bënë matjet e porosive sipas kërkesave të klientëve
 • Bënë matjet e porosive sipas kërkesave të dizajnerëve dhe shitëseve
 • Paraqet matje të sakta për procesin e dizajnimit dhe prodhimit të produkteve
 • Kujdeset që të dhënat janë të sakta
 • Mirëmbanë komunikim të mirë me mbikëqyrësit dhe bashkëpunëtorët
 • Detyra të tjera siç mund t’i caktohen nga mbikëqyrësi

Kualifi­kimet:

 • Preferohet diplomë në drejtimet inxhinierike/arkitekture apo ngjajshëm;
 • Preferohet përvojë pune në sektorin e mobiljeve;
 • Njohuri të software-ve të dizajninimit te produkteve të interierit;
 • Aftësia e të menduarit kritik dhe vëmendja ndaj detajeve;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Ciao Berto inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabartë në përzgjedhje.

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni qytetin dhe pozitën për të cilën aplikoni.

Ju falënderojmë për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë.