www.ofertapune.net Teknik i IT | PunaIme

Teknik i IT

Kompania

NimiTV

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

24-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

“Nimi TV” me seli në Pejë, shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e 1 vendi të lirë të punës,

Teknik i IT,

Vendi i punës: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Njohuri te kompjutereve dhe rrjetave kompjuterike
  • Support Teknik (Hardware/Software)
  • Verifikimin e kanaleve televizive
  • Mirembajtjen e kanaleve televizive

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë Universiteti (e preferueshme shkenca kompjuterike) dhe/ose Diploma e shkollës së mesme,
  • Përvojë pune (e preferueshme në industrinë e njëjte);
  • Njohuri teknike (elementare);
  • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatet e interesuar të cilat aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

  • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore të mesme apo universitare;
  • Certifikatat e trajnimeve eventuale;

Aplikimi bëhet përmes email-it në: [email protected] apo edhe butonit APLIKO

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 01.06.2023.

Apliko këtu