www.ofertapune.net Teknik i IT, Arkitekt, Inxhinier, Mbikqyrës i Punimeve | PunaIme

Teknik i IT, Arkitekt, Inxhinier, Mbikqyrës i Punimeve

Kompania

Heb's

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-11-2023

Data e perfundimit

26-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

HEB’S hap konkurs për poziten:

  • Teknik i IT
  • Arkitekt
  • Inxhinier
  • Mbikqyres i punimeve

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në email [email protected] dhe të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit 048 623 435.