www.ofertapune.net Teknik i CCTV | PunaIme

Teknik i CCTV

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-05-2023

Data e perfundimit

21-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR MONITORIMIN E KAMERAVE TË SISGURISË
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR PJESEN TEKNIKE (MONTIMI I KAMERAVE, DVR, KABLLIMI) ETJ
 • LAJMRON PËR ÇDO PAREGULLËSI GJATË MONITORIMIT TEK MENAXHERI
 • ËSHTË PËRGJEGJËS MBROJTJEN E INFORMACINIT
 • RUAN KONFIDENCIALITETIN DHE PRONSINË INTELEKTUALE
 • HARTON RAPORTE GJATË ORARIT TË PUNËS

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • PREFEROHET FAKULTETI,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 1 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Apliko këtu